Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyvíz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: NaturMed - Termálvíz [4. oldal]
részletek »

Gyógyvíz képes leírás: NaturMed - Termálvíz [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyogyviz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
NaturMed Hotel Carbona****

NaturMed Hotel Carbona****

Terápiás részlegünk melegvizes medencéiben hévízi gyógyvizet használunk. A szálloda területén található Rudi forrás a vizét abból a geológiai rétegből kapja, melyből a tó forrásai is erednek. A tiszta forrásvizet közvetlenül a medencékbe vezetjük, amely fürdőzésre alkalmas hőmérsékletű.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Orosháza-Gyopárosfürdő

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő Gyógyfürdőnk 1999 januárjában kapott A kategóriás, országos jelentősségű minősítést. Közel 3000 nm-en elterülő Élményfürdő és Szauna Park komplexum várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Gyógyászatunk mellett az Orosháza Város Kórházának kihelyezett reumatológiai osztály szolgálja a gyógyulni érkezőket, ugyanakkor megtalálhatóak a legújabb Wellness szolgáltatások is fürdőnkben. Parkfürdőnket a Magyar Fürdőszövetség 2008. májusában jutalmazta 4 csillaggal, a legmagasabb minősítéssel, ahol klasszikus medencéink mellett mintegy 3000 négyzetméteres füves terület várja a pihenni vágyókat. Igényes, és minden igényt kielégítő szálláshelyek egészítik ki a fürdőnk szolgáltatásának körét, melyek igazi, alföldi étkekkel is várják a gasztronómia szerelmeseit.

Parádi ásványvíz

Parádi ásványvíz

A parádi völgy nyugati végén a Széchenyi-hegyből fakad a két Csevice forrás, mely Parádi víz néven kerül forgalomba. A Parádi gyógyvíz a gazdag hazai gyógyvíz kínálatban is kitüntetett helyet érdemel, kevés még meglévő nemzeti kincseink közé sorolom. Engem életem során már többször kigyógyított az erős gyomor és bélhurutomból. Apámat is kigyógyította a gyomorfekélyéből ezelőtt vagy negyven éve, amikor csak tehette Parádi vizet ivott, és ma is kiváló egészségnek örvend 96 éves kora ellenére.

Pi víz

Pi víz

Micsoda a pi víz? Mire jó? Mik a hatásai? Van tényleges gyógyhatása? Képekkel alátámasztott válaszok, személyes kísérlet, orvosi leírások, otthoni előállítás, stb. Nálunk minden pi vízzel kapcsolatos kérdésére megkaphatja a választ! Nem hiába illetik, amúgy az Élet Vize fordulattal is ;)

Pi-víz

Pi-víz

Ismerkedjen meg a PI technológiával! A Pi-víz életenergiával teli, többszörösen szűrt, magas tisztaságú, vegyszer-, és ionmentes, stabil szerkezetű, rendezett víz. A víz fogyasztásának hatása pár hét után észlelhető. A javasolt mennyiség napi 1,5-2 liter bármilyen formában /ivóvíz, leves, tea stb./. Sportolás esetén biztosítja a gyorsabb izomregenerálódást és a technikai képességek jobb kihasználását, valamint csökkenti a sérülés esélyét... Honlapunkon számos hasznos információhoz juthat a technológiával kapcsolatban.

Qlarivia tisztított ivóvíz

Qlarivia tisztított ivóvíz

Oldalunkon a Qlarivia 25 ppm deutérium tartalmú, szénsavmentes ivóvizet ismerheti meg. A 25 ppm D tartalmú víz segítségével gyorsabban lehet megváltoztatni a szervezetünkben a deutérium szintet, mint a 105 ppm D tartamú vízzel. Ez a könnyű víz lehetőséget nyit a lehető leggyorsabban elérni a szervezetben a szignifikáns deutérium koncentráció csökkenést, és vannak már olyan klinikai eredmények is, melyek azt bizonyítják, hogy különböző betegségekre is jótékony hatással van. Próbálja ki, és érezze Ön is a Qlarivia víz pozitív hatását!

Rózsa Fürdő Tótkomlós

Rózsa Fürdő Tótkomlós

A fürdőt üzemeltető Komlós Településszolgáltatási Kft. ellátási szerződésekkel rendelkezik a kezelések finanszírozására, mind az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, mind az úgynevezett, jelenleg bejegyzett magánpénztárakkal, ezért minden kedves érdeklődőt tud fogadni. A fürdő fedett egységében egész évben működnek a következő szolgáltatások: 25 méteres feszített víztükrű, korszerű úszómedence, szauna, gőzfürdő, termálmedence vagy nevezzük aromabarlangnak, melyben a 36 °C-os gyógyvíz a különböző illóolajokkal közösen fejti ki gyógyító-megelőző hatását. A fitness és wellness további elemeit biztosítják az álló szolárium, a fitness terem, a különféle masszázs szolgáltatások és a lábápolás.

Salvus gyógyvíz

Salvus gyógyvíz

A bükkszéki természetes Salvus gyógyvíz honalpja. Természetes, alkalikus, gyógyvíz, gyomorégés, gyomorhurut, gyomorfekély, dyspepsia, ásványvíz, víz, ivókúra, hatásos, savtúltengés, puffadás, émelygés, diszpepszia, emésztési, panaszok, bükkszék, belélegzőkúra, inhalálás, pszeudocroup, croup, krupp szindróma, asztma, hurut, spray, orvostechnikai, eszköz, gyógyklíma, mira, hunyadi, ferencz, józsef, parádi, bio, természetgyógyászat, alkáli-hidrogén-karbonát, losec, quamatel, savkötő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Magyarország, Sárvár, fürdő, gyógyfürdő, wellnessfürdő, élményfürdő, termálfürdő, gyógyvíz, wellness, termál, pihenés, egészségpénztár, gyógyvíz, termálvíz, gyógyítás, gyógykezelés, fürdővilág, szaunavilág, gyógyászat, wellness, fittness, beauty, vendéglátás, fogászat, plasztikai sebészet, kalandmedence

Hirdetés
Sok bajra orvosság a termálvíz

Sok bajra orvosság a termálvíz

Magyarország a termálvizek hazája. Hátfájásra, gyomorégésre és problémás bőrre egyaránt jótékonyan hat a gyógyfürdő. Szállodáink a felhőtlen kikapcsolódás mellett a gyógyulni, regenerálódni vágyóknak is rengeteg lehetőséget kínálnak.

Sóshartyáni Jódaqua

Sóshartyáni Jódaqua

A legújabb kutatások szerint a jódhiány enyhébb következményei közé sorolható a csökkent szellemi képesség, így növekszik a reakcióidő. A gyógyvíz a jódon kívül brómot és lítiumot is tartalmaz, ezért különösen alkalmas az idegi folyamatok egészséges működésének megőrzésére. Igen gyakori továbbá jódhiány esetén a spermaképzés zavara is, ezért a terméketlen szülőknél legelőször mindig jódhiányra kell gondolni. Amennyiben a jódaqua adagolás nem hoz eredményt, akkor szükséges az orvosi kivizsgálás.

Spa & wellness

Spa & wellness

A www.spawellness.hu a gyógyszállók, wellness, selfness hotelek teljeskörű információs adatbázisa, amelyen keresztül a gyógyulni, pihenni vágyó vendég könnyen és egyszerűen foglalhatja le szállását. A részletes leírás, árlista mellett minden partnerünkről képgalériát talál az érdeklődő, amely megkönnyíti a legmegfelelőbb szálloda kiválasztását. Portálunkon megtalálhatóak az egyes hotelek aktuális akciói, így naprakészen informáljuk látogatóinkat a listaárnál kedvezőbb lehetőségekről is.

Szállás Hajdúszoboszló

Szállás Hajdúszoboszló

Szállás Hajdúszoboszló - a hajdúszoboszlói régió idegenforgalmi weboldala. A weboldalunkon a hotelek, apartmanok kínálata mellett a fontos látnivalókról is értékes információkat olvashat. A szállásadók kedvező csomagajánlatait szintén érdemes megtekinteni weboldalunkon. A Hajdúszoboszló látnivalói: Kálvin-téri református templom, Szent László templom, Bocskai István lovasszobor, Fazekas ház, Bocskai Múzeum, Hungarospa Gyógyfürdő, Déri Múzeum (Debrecen).

Szelestei Gyógyfürdő

Szelestei Gyógyfürdő

A 86-os főút mentén, Szeleste községben, a 150 éves Festetich Kastély és a 13 hektáros arborétum közvetlen szomszédságában található a Gyógyfürdő. A szelestei Gyógyfürdőben közel 30.000 m2 területen, 1.000 m2 vízfelülettel várjuk kedves vendégeinket. Gyógyfürdőnk Európa egyik legjobb minőségű gyógyvízével rendelkezik, mely 1.260 m mélységből tör fel. Festői környezetben, barátságos kiszolgálással várjuk minden kedves régi és új vendégünket!

Szent András reumakórház

Szent András reumakórház

A Szent András reumakórház, a Festetics család által a XVIII. század végétől építtetett fürdőtelepen alapított Állami Gyógyfürdőkórház jogutódja. A Társaság olyan természeti kincs - a Hévízi Gyógytó, a gyógyiszap és a gyógyvíz kezelője - amely számos betegség hatékony gyógyításának egyik legfontosabb eszköze.

Termálgyűrű

Termálgyűrű

A termálvíz hasznosítására kidolgozott termálkörgyűrű programja gazdasági felemelkedést hozhat Észak- és Kelet-Magyarország számára - ez derül ki egy közelmúltban elkészített tervezetből. A program kidolgozása és a megvalósítás koordinálása a régiókban működő fejlesztési ügynökségek feladata, az egyeztetések már megkezdődtek az érintett megyékkel - tudtuk meg Török Zoltántól, az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatójától. A termál gyűrű elképzelése abból a tényből indult ki, hogy az elmúlt évtizedekben az ország északi és keleti területein nem sikerült a gyógyvíz hasznosítása, s a külföldi tőke sem virágoztatott fel egyetlen meleg vizű helyet sem. A keretterv kidolgozója Balogh Ottó, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium PHARE-irodájának munkatársa, aki az európai uniós támogatásban látja e páratlan kincs hasznosításának lehetőségét. Ezért dolgozott ki átfogó tervet a gyógyvíz hasznosítására: az uniós gyakorlat szerint komplex regionális fejlesztési programok részesülhetnek támogatásban.

Termálvíz hasznosítása fűtési célra

Termálvíz hasznosítása fűtési célra

Tévhit, hogy csak a nagyon meleg termálvíz alkalmas fűtési célra. A bólyi geotermikus közmű projekt azt bizonyítja, gondos tervezéssel a még egészen alacsony hőmérsékletű víz is gazdaságosan hasznosítható.

Tuti menü