Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fogyasztható gyógyvizek képes leírás - Gyógyvíz.tlap.hu
részletek »

Fogyasztható gyógyvizek - Gyógyvíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogyviz.tlap.hu » Fogyasztható gyógyvizek
Keresés
Találatok száma - 15 db
Donat Mg

Donat Mg

Enyhíti a gyomorbántalmakat, eredményesen alkalmazható gyomorégés, émelygés, hányinger, puffadás, teltségérzet, enyhe gyomortáji nyomás esetén. Étkezés előtt fogyasztva csökkenti a savtúltengést. Serkenti az epe kiürülését, kedvezően befolyásolja az anyagcserezavarokat (cukorbetegség). Csökkenti a kálcium oxalát és húgysavkő képződést.

Hunyadi János glaubersós gyógyvíz

Hunyadi János glaubersós gyógyvíz

A glaubersós gyógyvizekre jellemző a hashajtó és az enyhe bélhurutokat gyógyító tulajdonság. A gyógyvíz végigöblíti a bélfalat és leoldja a baktériumokat, gyulladásos váladékot, s tovább viszi magával és eltávolítja a széklettel. A bél tisztításának eredményeként csökkennek, megszűnnek a kellemetlen hurutos panaszok, a puffadás és a fájdalmak.

Ivókúra

Ivókúra

Sokféle kémiai anyagot tartalmazó gyógyvizek, kúraszerű alkalmazásával, jelentős hatások érhetők el. Ezért az ivókúrát csak orvosi előírásra végezzük, aki előírja, hogy a beteg milyen gyógyvizet, milyen mennyiségben, esetleg azt is, hogy milyen hőfokon fogyasszon. De előírja még az ivókúra időpontját, alkalmazásának gyakoriságát, módját és tartamát is. Ezektől az előírásoktól a beteg ne térjen el, mert a legcsekélyebbnek tűnő eltérés is ellenkező hatást válthat ki, mint amit el kívántunk érni.

Jód pótlása gyógyvízzel

Jód pótlása gyógyvízzel

A jód hozzájárul a szervezetben lezajló fiziológiai és anyagcsere folyamatokhoz, ill. a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. A nyomelem csökkent mértékű megjelenése (jódhiány) vagy túlzott megmutatkozása pajzsmirigy megnagyobbodásra (golyva) vagy egyéb pajzsmirigybetegség meglétére enged következtetni. A jód pótlása ilyenkor - csakúgy, ahogy a mindennapokban - fokozottan hangsúlyos. Informálódjon bővebben weboldalunkon a jódbevitel fontosságáról, és próbálja ki magas jodid koncentrációjú Jódaqua készítményünket is!

Mohai Ágnes

Mohai Ágnes

Mohát népszerűsíti az 1374-ben már feljegyzett, és a nép körében jótékony hatásairól közismert, "Áldókút" néven emlegetett ásványvíz, amely ma az Ágnes-forrás nevet viseli. A víz első eddig ismert vegyelemzése 1810-ből való, ezt követően pedig 1835-ben Lipcsében, 1876-ban pedig Stuttgartban írtak róla. Az 1880-as években a víz megismertetését már a Magyar Tudományos Akadémia is támogatta. A vegyelemzés szerint a szilárd alkatrészek között főszerepet játszanak a szénsavas kalcium, magnézium, nátrium, kálium, lítium, vasoxid, kénsavas kalcium, kovasav és titánsav. Ez utóbbit különösen kiemeli az elemzés, hiszen nagyon ritka, egy norvégiai ásványvízről jegyeznek fel hasonlókat. Gyógytani hatásait tekintve megemlítik légzőszervi és emésztési hatásait.

Parádi ásványvíz

Parádi ásványvíz

A parádi völgy nyugati végén a Széchenyi-hegyből fakad a két Csevice forrás, mely Parádi víz néven kerül forgalomba. A Parádi gyógyvíz a gazdag hazai gyógyvíz kínálatban is kitüntetett helyet érdemel, kevés még meglévő nemzeti kincseink közé sorolom. Engem életem során már többször kigyógyított az erős gyomor és bélhurutomból. Apámat is kigyógyította a gyomorfekélyéből ezelőtt vagy negyven éve, amikor csak tehette Parádi vizet ivott, és ma is kiváló egészségnek örvend 96 éves kora ellenére.

Pi víz

Pi víz

Micsoda a pi víz? Mire jó? Mik a hatásai? Van tényleges gyógyhatása? Képekkel alátámasztott válaszok, személyes kísérlet, orvosi leírások, otthoni előállítás, stb. Nálunk minden pi vízzel kapcsolatos kérdésére megkaphatja a választ! Nem hiába illetik, amúgy az Élet Vize fordulattal is ;)

Pi-víz

Pi-víz

Ismerkedjen meg a PI technológiával! A Pi-víz életenergiával teli, többszörösen szűrt, magas tisztaságú, vegyszer-, és ionmentes, stabil szerkezetű, rendezett víz. A víz fogyasztásának hatása pár hét után észlelhető. A javasolt mennyiség napi 1,5-2 liter bármilyen formában /ivóvíz, leves, tea stb./. Sportolás esetén biztosítja a gyorsabb izomregenerálódást és a technikai képességek jobb kihasználását, valamint csökkenti a sérülés esélyét... Honlapunkon számos hasznos információhoz juthat a technológiával kapcsolatban.

Qlarivia tisztított ivóvíz

Qlarivia tisztított ivóvíz

Oldalunkon a Qlarivia 25 ppm deutérium tartalmú, szénsavmentes ivóvizet ismerheti meg. A 25 ppm D tartalmú víz segítségével gyorsabban lehet megváltoztatni a szervezetünkben a deutérium szintet, mint a 105 ppm D tartamú vízzel. Ez a könnyű víz lehetőséget nyit a lehető leggyorsabban elérni a szervezetben a szignifikáns deutérium koncentráció csökkenést, és vannak már olyan klinikai eredmények is, melyek azt bizonyítják, hogy különböző betegségekre is jótékony hatással van. Próbálja ki, és érezze Ön is a Qlarivia víz pozitív hatását!

Hirdetés
Salvus gyógyvíz

Salvus gyógyvíz

A bükkszéki természetes Salvus gyógyvíz honalpja. Természetes, alkalikus, gyógyvíz, gyomorégés, gyomorhurut, gyomorfekély, dyspepsia, ásványvíz, víz, ivókúra, hatásos, savtúltengés, puffadás, émelygés, diszpepszia, emésztési, panaszok, bükkszék, belélegzőkúra, inhalálás, pszeudocroup, croup, krupp szindróma, asztma, hurut, spray, orvostechnikai, eszköz, gyógyklíma, mira, hunyadi, ferencz, józsef, parádi, bio, természetgyógyászat, alkáli-hidrogén-karbonát, losec, quamatel, savkötő

Sóshartyáni Jódaqua

Sóshartyáni Jódaqua

A legújabb kutatások szerint a jódhiány enyhébb következményei közé sorolható a csökkent szellemi képesség, így növekszik a reakcióidő. A gyógyvíz a jódon kívül brómot és lítiumot is tartalmaz, ezért különösen alkalmas az idegi folyamatok egészséges működésének megőrzésére. Igen gyakori továbbá jódhiány esetén a spermaképzés zavara is, ezért a terméketlen szülőknél legelőször mindig jódhiányra kell gondolni. Amennyiben a jódaqua adagolás nem hoz eredményt, akkor szükséges az orvosi kivizsgálás.

Tündérvíz

Tündérvíz

A pi-viz alapanyaga nem csapvíz, mint az általában forgalomba kapható pi-vizeknek, hanem mélyforrásvíz-kútból kinyert vízből származik. A forrásvíz mérsékelt ásványanyag tartalmú, tehát vesebetegek, érrendszeri bajokkal küszködő betegek is nyugodt szívvel fogyaszthatják, hiszen a pi-technológiával párosítva a vesét, az érrendszert és az egész szervezetet tisztítja, regenerálja, emellé egy igazán lágy és kellemes íz párosul.

Vincentka

Vincentka

A Vincentka természetes hidrogénkarbonát- nátriumklorid típusú gyógyvíz, jelentős ásványi anyag, jód és karbonát, kimagasló fluorid és bórsav tartalommal. Asztma? Reflux? Diabétesz? A Vincentka gyógyvíz számos légúti és emésztőszervi betegség tünetét enyhíti.

Vincentka gyógyvíz

Vincentka gyógyvíz

A Vincentka természetes szénsavas gyógyvíz források a Fehér-Kárpátok északnyugati lábánál 256 méteres tengerszint feletti magasságban, Luhačovicében erednek. Luhačovicét 1629-ben Serényi gróf vásárolta meg. A forrásoknak nevet adva állított emléket a Serényi családnak. A fürdő legjelentősebb forrásaként számon tartott Vincentka a fürdőalapító Serényi Vince nevét őrzi.

Víztisztító szakkereskedés

Víztisztító szakkereskedés

Miért jó választás itt víztisztító berendezést rendelni? Mert minden ami minőségi háztartási víztisztítás, víztisztító berendezés itt van. Ha a legjobb minőségű víztisztító berendezést szeretné a legjobb áron, akkor nem kérdés, hogy jó helyen jár.

Tuti menü